TOP BULVÁR hírek

bulvar.hirline.hu

Chrome 13 letöltés - Google Chrome 13 ingyenes letöltés

Chrome 13 letöltés - Google Chrome 13 ingyenes letöltés itt! Google Chrome 13 download - A béta változatok után immár a végleges Chrome 13 is letölthető. A Google fejlesztői harminc biztonsági hibajavítást adtak ki a Chrome böngészőhöz.

Elkészült a Chrome 13 böngésző végleges változata, amelyet bárki letölthet a Chrome hivatalos oldaláról a megfelelő operációs rendszerre (Windows, OS X, Linux).

Az új Chrome verzió tényleg villámgyors lett, legalábbis ami a keresési találatok megnyitását illeti, köszönhetően az Instant Pages funkciónak. Az Instant Pages alapú megoldás, az oldalak előtöltésével igyekszik felgyorsítani a böngészést.

A technológia a böngésző fejlesztői változataiban már korábban is rendelkezésre állt, azonban mostanra érett meg arra, hogy mindenki használatba vehesse. Az új funkciót a böngésző beállításain belül, „A motorháztető alatt" menüpont segítségével előhívható „Hálózati műveletek előrejelzése az oldalbetöltések teljesítményének növelése érdekében" nevű opció segítségével lehet ki- illetve bekapcsolni. (google.com/computerworld.hu)

You are here