TOP BULVÁR hírek

bulvar.hirline.hu

Badoo bejelentkezés - Badoo belépés a Facebook-ból - Badoo társkereső

Badoo bejelentkezés - Badoo belépés a Facebook-ból - Badoo társkereső. A Badoo randi oldalra kétféleképpen is be lehet lépni, egyrészt a Badoo.com-on keresztül, másrészt a Facebook-on keresztül is. A Badoo a világ legnagyobb online társkereső oldala.

A Badoo társkereső oldal - állítása szerint 240 országban van jelen és állítólag 90 millió felhasználójuk körében indítottak felmérést arról, hogy melyik nemzet lányaiban teng túl az adrenalin, ha flörtölésről van szó. A kutatás eredményeit múlt héten hozták nyilvánosságra a weboldalukon, azóta több hírportál is beszámolt a flört-chartról, melynek az élén a spanyol nők végeztek. Ők havi átlagban 1,33-szor kezdeményezik az ismerkedést. Utánuk jönnek a lengyelek és a Dominikai Köztársaság-beliek az egyszeri havi átlag fölötti kikezdési teljesítménnyel, majd követik az argentín, olasz, brazil és chilei koslatók a sort. A legkevésbé aktívak az ecuadori hölgyek, utolsó előtti helyen állnak az amerikaiak, de a franciák és a belgák is igen passzívak, ha pasiszerzésről van szó.

Az állítólagos 240-ből csupán húsz ország eredménye látható. A magyar nők flörtölési kedve például rejtve marat, pedig a társkeresőnek van hazai fiókja is. A 90 milliós mintavétel sem biztos, hogy stimmel, ugyanis a Badoo online számlálója még csak 84 milliónál tart, a szolgáltató marketingigazgatója, Lloyd Price pedig csupán 80 millióról beszél a kiértékelésében. A 6, vagy esetleg 10 milliós különbséget tekintve több következtetésre jutottunk: véletlenül tényleg kihagyták Magyarországot, méghozzá az egész (esetleg csak a felnőtt) lakosságot, vagy hasukra csapva dobálóznak a milliókkal.

Az internetes ismerkedés és a bátorság összevetése amúgy is megkérdőjelezhető. Mekkora merészség kell ahhoz, hogy szinte anoním módon megböködjünk egy nekünk tetsző pofit, jobban mondva profilt? (hvg.hu)

A Badoo magyar oldalára itt léphetsz be!

A Badoo-ra beléphetsz Facebook-on keresztül is, itt!

You are here